logo
Hubungi kami

Kontak Person : Davis

Ada apa : +8618130083767

Free call

M7N-55/G9 M7N-55 Mechanical Seals M7N With G9 Stationary Seat For Water Pump

Kuantitas min Order : 5pc Harga : Negotiated
Kemasan rincian : kotak sebagai persyaratan Waktu pengiriman : 20-30 hari
Syarat-syarat pembayaran : T/T, Western Union, L/C Menyediakan kemampuan : 100000pc/bulan
Tempat asal: Dibuat di Cina Nama merek: JR
Sertifikasi: iso9001 Nomor model: M7n

Informasi Detail

Bahan: Sic sic fkm Fungsi: Untuk pompa oli, pompa air
Paket transportasi: KOTAK Kode HS: 848420090
Spesifikasi: Segel mekanis Pompa Burgmann Sertifikat: ISO9001
Jenis: Untuk Pompa Burgmann Standar: Standar
Gaya: Segel mekanis Nama Produk: Segel Mekanik M7N burgmann

Deskripsi Produk

Burgmann Mechanical Seal M7N M74 for Chemical Pump Pump Mechanical Seal

 

Operational Conditions:

  1. M7N,M74 Mechanical Seal for Chemical Centrifugal Pumps, K-SB/Kaiquan Water Pumps and Double Suction Pumps
  2. single end, wave spring (M7N)
  3. Temperature: -20ºC to +180ºC
  4. Pressure: ≤2.5MPa
  5. Speed: ≤15m/s

 Materials:

  • Stationary Ring: Ceramic, Silicon Carbide, TC
  • Rotary Ring: Carbon, Silicon Carbide
  • Secondary Seal: NBR, EPDM, FKM, PTFE
  • Spring and Metal Parts: Steel

Performance Capabilities

Temperature
-30℃ to 200℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 16 bar
Speed
Up to 20 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
14mm to 100mm
Brand
JR
Face
Carbon, SiC, TC
Seat
Carbon, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Idividual Packing
Using foam and plastic paper wrapped, then put one piece of seal in one box,finally put in standard export carton.
  • High quality Burgmann Pump Mechanical Seals M7N
  • Single end surface
  • Arbitrary rotation
  • Unbalanced type
  • Meet DIN 24960 Standard
  • M7N series widely used, good interchangeability, floating static ring, installer. The push ring is jammed by the transmission lap to prevent the spring from falling. The static ring can be limited, and the spring travel is limited to avoid excessive wear of the carbon ring.


M7N-55/G9 M7N-55 Mechanical Seals M7N With G9 Stationary Seat For Water Pump 0

M7N-55/G9 M7N-55 Mechanical Seals M7N With G9 Stationary Seat For Water Pump 1M7N-55/G9 M7N-55 Mechanical Seals M7N With G9 Stationary Seat For Water Pump 2M7N-55/G9 M7N-55 Mechanical Seals M7N With G9 Stationary Seat For Water Pump 3

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request,Customization: Changes of materials for getting other operating parameters are possible. Contact us with your requirements.

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

Anda Mungkin Menjadi Ini
Hubungi kami

Masukkan Pesan Anda

info@supseals.com
+8618130083767